Δόξα Νέας Μανωλάδας: Παραιτήθηκε η διοίκηση. Δήλωση Τακτικού

0
105

Την απόφασή της να παραιτηθεί και να αποσυρθεί από τα διοικητικά του συλλόγου, γνωστοποίησε η απερχόμενη διοίκηση της Δόξας, η οποία την ίδια ώρα επισημαίνει ότι θα στηρίξει όποιον ή όποιους άλλους θελήσουν να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου.

Επικαλούνται τις γενικότερες συνθήκες, κυρίως οικονομικές, που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα, καθώς κι ότι μέσα σε αυτές δεν μπορούν να συνεχίσουν τα ίδια και συγκεκριμένα άτομα να… «ματώνουν» οικονομικά για την ομάδα. Ώστε και να τη διατηρούν στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε υψηλές θέσεις εκεί.
Η απόφασή τους εμφανίζεται να είναι οριστική, και όχι «πιεστική», ως είθισται σε κάποιες περιπτώσεις (και που στην ίδια ομάδα, ζητώντας στήριξη, είχαν εκφράσει τις ίδιες προθέσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού, και πέρυσι αλλά και πρόπερσι)…

Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τακτικός με δηλώσεις του στηνεφημερίδα «Πρωινή» ευχαρίστησε όλους όσοι τα τελευταία χρόνια βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα της Νέας Μανολάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας κι όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο και κυρίως οικονομικά. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μπάμπη Κυριαζή, ο οποίος, αν και εκτός συμβουλίου, ήταν συνέχεια κοντά μας. Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους ανθρώπους που έτρεξαν ουσιαστικά την ομάδα και είναι οι Ν. Γούργαρης, Α. Γαϊταντζίδης, Κ. Δημητρόπουλος, Ξεν. Ανδρέου, Κ. Μιχαλόπουλος, Μ. Δημόπουλος».

Κι ακόμα ανέφερε: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τις συνθήκες αυτές που επικρατούν στη χώρα. Έχουμε απομείνει πλέον λίγοι. Είχα πει άλλωστε και παλιότερα ότι η Γ’ Εθνική είναι …πολυτέλεια για τη Νέα Μανολάδα, από την στιγμή μάλιστα που θέλουμε κάθε χρόνο να έχουμε αξιόλογη πορεία. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση να κατεβάσουμε την ομάδα μόνο και μόνο για να μετάσχει στο πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο στη συνέχεια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της».

Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής της, η απερχόμενη διοίκηση θα συγκαλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση με θέματα, οικονομικό – διοικητικό απολογισμό και φυσικά ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Γ’ Εθνικής