Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν 3 ποδοσφαιριστές.

0
96

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας συνεχίζει την αναδιάρθρωση του ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την ανανέωση ή την περάτωση των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα κατά την περασμένη σεζόν.

Μετά την προ ημερών πρώτη σχετική ανακοίνωση (http://www.agrotikosasterasfc.gr/article/%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%…), τρία ακόμα συμβόλαια τα οποία ολοκληρώθηκαν και δεν θα ανανεωθούν είναι αυτά των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

  • Στέφανος Καπίας
  • Νίκος Σιαμπάνης
  • Δημήτρης Γρηγοριάδης

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας εύχονται εγκάρδια και στους τρεις αθλητές καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ιδιαίτερης μνείας αξίζει ο Στέφανος Καπίας, καθώς αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στο σύλλογο και είχε σημαντική προσφορά στην άνοδο από τη Γ’  Εθνική και επίσης στην καθιέρωση της ομάδας στη Football League.

Μέσω νεότερων ανακοινώσεων από την επίσημη ιστοσελίδα μας, agrotikosasterasfc.gr, οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα θα ενημερώνονται για τις επόμενες ενέργειες που αφορούν τη διαμόρφωση του ρόστερ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League