Ολυμπιακός Γυθείου: Ο Μαντούβαλος αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη διοίκηση

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι πλέον ενεργό μέλος της ομάδας του Γυθείου.

 

Σαν μπόμπα έσκασε η είδηση πως ο γνωστός δικηγόρος, με καταγωγή από τη Μάνη, Πέτρος Μαντούβαλος αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου. Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική οι κινήσεις που έγιναν και από τις δύο πλευρές ήταν αστραπιαίες με αποτέλεσμα η συμφωνία να επέλθει άμεσα και πλέον η ομάδα του Γυθείου αποκτά ένα πολύ δυνατό χαρτί σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Ο κ. Μαντούβαλος έδωσε πολλές φορές το παρόν στους αγώνες του Ολυμπιακού Γυθείου όμως κανείς δεν φαντάστηκε πως θα ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρολεύκων για την ολοκλήρωση των στόχων τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του githio-click.gr ο Πέτρος Μαντούβαλος έχει έρθει είδη σε συνεννόηση με τους υπάρχοντες παράγοντας τις ομάδας για να τρέξουν ενωμένοι άμεσα των σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την άνοδο στη Γ Εθνική.

Επίσης η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση θέλοντας να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας του Γυθείου για την προσπάθεια τους και οσά κατάφεραν την φετινή αγωνιστική σεζόν. Επίσης ευχαριστεί τον κόσμο του Γυθείου που στήριξε την ομάδα εντός και εκτός Λακωνίας και φυσικά τους χορηγούς που ήταν κοντά στην ομάδα. Η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου επίσης συγχαίρει την Δόξα Μεγαλόπολη και την ομάδα της Πύλου για την άνοδο στη Γ Εθνική και τους εύχεται καλή πορεία.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος της ομάδας Κατερίνα Κολοκοτρώνη τόνισε το εξής “Ευχόμαστε καλή πορεία στην Μεγαλόπολη και στην Πύλο σε ότι αφορά τη συμμετοχή τους στη Γ Εθνική.Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν δικαιώνει τον καλύτερο αλλά τον πιο τυχερό. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και ραντεβού τη νέα αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας ακόμα πιο δυνατή ” .