Παναρκαδικός: Γενική συνέλευση στις 15 Ιουνίου

0
61

H ανακοίνωση της ομάδας:

“Συνεδρίασε χθες το βράδυ ( 6/6/16 ) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.και αποφάσισε ομόφωνα την ημερομηνία διεξαγωγής της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η Γ.Σ. του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 ( ώρα 6 το απόγευμα ) στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο γήπεδο ( οδός Αγίου Κωνσταντίνου – Τρίπολη ). Το καταστατικό του Σωματείου προβλέπει αυτή τη Γ.Σ. με την οποία λήγει η διετής θητεία της σημερινής Διοίκησης.

 

Στη Γ.Σ της 15ης Ιουνίου θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ομάδας και αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα μέλη του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ που είναι ταμειακώς εντάξει δηλ. έχουν πληρώσει 20 ευρώ για κάθε έτος.

 

Τα μέλη του Σωματείου μπορούν να δηλώσουν τις υποψηφιότητες τους για το νέο Δ.Σ. αλλά και να πληρώσουν τις συνδρομές τους την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η παρουσία όλων των μελών της ιστορικής μας ομάδας κρίνεται αναγκαία στην παραπάνω Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθεί και το μέλλον του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα μέλος του Σωματείου δε θα σταλεί ιδιαίτερη πρόσκληση για τη Γ.Σ. της 15ης Ιουνίου 2016”.