Απόλλων Σμύρνης: Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, φεύγουν 15 παίκτες για αρχή

0
90

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με τις αποδεσμεύσεις να είναι το πρώτο που θα τρέξουν. Φεύγουν 15 παίκτες για αρχή. Αναλαμβάνουν Μυροφορίδης – Σπανός.

Πλώρη να καταφέρουν ότι δεν πέτυχαν φέτος είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ξεκινούν το σχεδιασμό βάζοντας πλώρη για την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη, θέλει να ξεκινήσει το σχεδιασμό όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είναι απολύτως έτοιμοι στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

Αποφάσεις έχουν παρθεί, με τον Παύλο Μυροφορίδη να επιστρέφει στην ομάδα, απόφαση που έχει παρθεί εδώ και καιρό. Όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας, αυτό θα γίνει από τον Δημήτρη Σπανό που είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν και στο ρόστερ, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το φετινό, αφού ήδη έχουν δρομολογηθεί 15 αποχωρήσεις από την ομάδα.

Οι Ταΐρης – Αποστολίδης, Τζιώρας, Κρητικός, Γκότοβος, Λαγός, Παρπέξ, Λίτσης, Πολίτης, Ρουσάκης, Μπουντόμπουλος, Πιπίνης, Μπουτζίκος, Φομίν είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν για αρχή.

Γίνονται… εφεδρικοί οι Βελέντζας, Π. Δημητρίου, Τσέλιος

Από την πρώτη γραμμή πάνε πιο πίσω, αλλά παραμένουν στον Απόλλωνα Σμύρνης! Ο λόγος για τον Λευτέρη Βελέντζα, τον Πέτρο Δημητρίου, τον Γιώργο Τσέλιο… Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει καταλήξει στην απόφαση να τους χρησιμοποιήσει σε άλλα πόστα εκτός της πρώτης ομάδας.

Συγκεκριμένα, και οι τρεις προαναφερόμενοι θα ασχολούνται με την ομάδα Νέων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» (εκεί, εξάλλου, ήταν και θα παραμείνει προπονητής ο Βελέντζας) αλλά και την επιχειρούμενη προσπάθεια της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να φτιάξει δικές της ακαδημίες θέλοντας να «χτυπήσει» τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Όλα αυτά γίνονται καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης (αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του μαζί με τον Δημήτρη Σπανό μέσα στα επόμενα 24ωρα – ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας) δεν θέλει κανέναν… στα πόδια του και στα αποδυτήρια.

Έτσι, οι Βελέντζας (ήταν μόνιμος βοηθός προπονητή πέρσι), Δημητρίου (είχε τον τίτλο του τιμ μάνατζερ) και Τσέλιος (ήταν ο δεύτερος τεχνικός διευθυντής και συνυπήρχε με τον Κοτταρά, που αποτελεί παρελθόν) γίνονται πλέον εφεδρικοί με ό,τι σημαίνει ο όρος για το παρόν και το μέλλον…

Μια άλλη ειδική περίπτωση είναι ο αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός Αντώνης Λεβεντογιάννης. Ο πρώην παράγοντας του Ρουφ και της Πεύκης θα παραμείνει σίγουρα στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αλλά θα αποχωρήσει και αυτός από το προσκήνιο της πρώτης ομάδας και τα αποδυτήρια (αναμένεται να μετακομίσει για δουλειές γραφείου…).

Ο Μυροφορίδης έχει εισηγηθεί την επιστροφή του πολύπειρου Στάθη Φριλίγγου για το νευραλγικό πόστο του γενικού αρχηγού (ειδικά μετά την απίστευτη γκάφα στην Ελευσίνα και την τιμωρία των «κυανόλευκων» λόγω άγνοιας κανονισμών), συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά επί του παρόντος υπάρχει ένα γραφειοκρατικό κώλυμα. Αν πάντως τα εμπόδια ξεπεραστούν, τότε ο Φριλίγγος θα επιστρέψει στα γνωστά λημέρια της Ριζούπολης.

Από εκεί και πέρα, πιθανότατα μαζί με τον Μυροφορίδη να ανακοινωθεί και η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Δημήτρη Σπανό, η οποία είναι συμφωνημένη, όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικώς από τις 5 Ιουνίου. Σε ό,τι αφορά, τέλος, το επιτελείο του Σπανού, αυτό θα είναι της επιλογής του Αιγιώτη προπονητή.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League