Αστέρας Τρίπολης: Η επετειακή φανέλα της περιόδου 2016-17 (φωτογραφίες)

0
174

ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΠΟΕΛ παρουσιάζουν από κοινού τη νέα τους φανέλα για τη σεζόν 2016-2017!

Οι εξαιρετικές σχέσεις που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League, σε συνδυασμό με την κοινή χορηγό εταιρεία ένδυσης (ΝΙΚΕ), έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια φανέλα η οποία σχεδιάστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ομάδες μας!

Το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα με τη μπλε ρίγα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κοινής εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης ΑΣΤΕΡΑ και ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-2017.

Οι παράλληλες λεπτές ρίγες, το κίτρινο και το μπλε, η τεχνολογία Dri Fit, ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φανέλας η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τα χρώματα και την ιστορία των ομάδων μας!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς τη σεζόν 2016-2017 συμπληρώνονται 86 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και 10 σερί παρουσίες στη Super League, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Για τον ΑΠΟΕΛ, η σεζόν είναι εξίσου ιστορική καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής, ενώ ο σύλλογος συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Κύπρου και 25 στο σύνολο!

 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Star Store, Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη

Ηλεκτρονικά: www.starstore.gr

ΚΥΠΡΟΣ: Orange Shop, Μιχαλακοπούλου 4, Λευκωσία

Ηλεκτρονικά: www.orangeshop.com.cy

* Λεπτομέρειες για την ημερομηνία διάθεσης θα εκδοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Dri FIT

100% POLYESTER

 

ΧΡΩΜΑΤΑ

University Gold – 761

Royal Blue – 43J

GALLERY