Παναγιάλειος: Άρχισε το χτίσιμο της ομάδας

Η ανακοίνωση της αχαϊκής ομάδας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας από σήμερα ουσιαστικά το “χτίσιμο” της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (σ.σ.: Τρίτη 7 Ιουνίου) το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία τού συλλόγου μας οι Δημήτρης Τσάπαλος και Απόστολος Στίκας, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, διάρκειας δύο και τριών ετών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος (γεν. 13/10/1993) Τσάπαλος αγωνίζεται στη θέση τού τερματοφύλακα, ο δε 20χρονος (γεν. 20/9/1996).

Επίσης, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα και ο 20χρονος (γεν. 20/10/1996) Αουρέλ (Λέλι) Ντέμο, που φέτος έκανε προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα, έχοντας προωθηθεί από την Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου. Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο».

Συγχαρητήρια στην Αχαϊκή για την άνοδο

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα της Αχαϊκής για την επάνοδό της στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τα συγχαρητήρια μας στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή και όλο το τεχνικό του επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη φετινή προσπάθειά τους.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή τύχη στη νέα πρόκληση της Γ’ Εθνικής».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League