Σπάρτη: Δήλωση Δημήτρη Καρρά για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου

0
138

Ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτης Δημήτρης Καρράς δήλωσε στο isports.gr για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και τους στόχους της ομάδας:

Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Το ευχάριστο είναι πως προσέχουμε πάρα πολύ τις επιλογές που θα γίνουν. Θέλουμε σε συγκεκριμένες θέσεις, συγκεκριμένους παίκτες. Ο κόσμος είναι λογικό να περιμένει από αύριο σε αύριο τις μεταγραφές, ωστόσο δεν είναι απλό πράγμα οι μεταγραφές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να περιορίζουμε το ρίσκο του λάθους και της αποτυχίας, σε ένα κλαμπ όπως διαμορφώνεται η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.

Πρέπει να καταφέρουμε σιγά-σιγά στην πορεία και με την πάροδο του χρόνου να μπαίνουν και να βγαίνουν παίκτες πιο δύσκολα από το κλαμπ. Αυτό θα είναι καλό για την ομάδα. Είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάμε, ψάχνουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μας βοηθήσουν στους δύο σχηματισμούς, ίσως και τρεις, που θα παίξουμε και οι παίκτες που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στη θέση που τους θέλουμε και στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να χτίσουμε το καλοκαίρι.

Θέλω να διευκρινίσω ότι στόχος της ομάδας είναι μια αξιόλογη και αξιοπρεπής πορεία στη Β’ Εθνική και μια άνετη παραμονή. Επιπλέον στόχος μας είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στη Football League με γερές βάσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη