Παναρκαδικός: Το νέο Δ.Σ. (βίντεο)

0
146

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/6) στα γραφεία του γηπέδου του Παναρκαδικού η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του τριφυλλιού.

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές έγιναν παρουσία άνω των 50 μελών του τριφυλλιού οι οποίοι έκαναν επανεγγραφή μέλους στα μητρώα του συλλόγου ενώ υπήρξαν και νέα μέλη που γράφτηκαν στον Παναρκαδικό.

Στην Γενική Συνέλευση έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού και στην συνέχεια αφού εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Το νέο ΔΣ του Παναρκαδικού το οποίο προέκυψε από τις εκλογές είναι δωδεκαμελές και τρία μέλη αποτελούν την εξελεγτική επιτροπή και η σύνθεση του αποτελείτε σχεδόν όπως ήταν και το περσινό με μοναδικό νέο πρόσωπο τον κ. Ηλία Καναβέτα.

Η  διάρκεια της νέας διοίκησης που είναι στο τιμόνι του Παναρκαδικού θα είναι για δύο χρόνια ενώ τις επόμενες ημέρες όπως ορίζει το καταστατικό θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ για την ανάδειξη του νέου προέδρου αλλά και για τα καθήκοντα των υπολοίπων μελών

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας του ΔΣ του Παναρκαδικού στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος συνεχίζει και βρίσκεται και στην νέα διοίκηση του τριφυλλιού ευχαριστώντας τα μέλη για την συμμετοχή τους στην διαδικασία.

Παράλληλα ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος δήλωσε την πεποίθηση του για νέες μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας στο μέλλον και απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Παναρκαδικού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και της προσπάθειας αυτής που ξεκινά την επόμενη ημέρα.

Αναφορικά με την συνέχεια της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τόνισε πως μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν για την ομάδα η συνέχεια της συνεργασίας αποτελεί προτεραιότητα αυτής της διοίκησης όχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά και τα επόμενα χρόνια σε πιο γερές βάσεις έτσι ώστε αυτό να είναι προς όφελος και των δύο ομάδων.

Επίσης ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έκανε αναφορά και στην μεταγραφή του Γιάννη Κωτσιρα από τον Παναρκαδικό στον Αστέρα ως επιστέγασμα του περσινού πειράματος της συνεργασίας των δύο συλλόγων, σχετικά με τα μεταγραφικά είπε πως ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ενώ για το βοηθητικό γήπεδο έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις και απομένουν τα διαδικαστικά γραφειοκρατικά θέματα για να μπορέσουν να γίνουν οι πρώτες εργασίες.

Το νέο ΔΣ του Παναρκαδικού είναι

Ψυχογιός Επαμεινώνδας

Μανδρώνης Κωνσταντίνος

Κωστόπουλος Βασίλειος

Αγγελάκος Ιωάννης

Σίδερης Σάββας

Κουτσανδρέας Θεόδωρος

Κωστούρος Αργύριος

Σπίγγος Αθανάσιος

Λουμπαρδιάς Στυλιανός

Καναβέτας Ηλίας

Μανιάτης Κωνσταντίνος

Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος

Εξελεγκτική Επιτροπή

Κωστόγιαννης Δημήτριος

Καλοπίσης Αθανάσιος

Νακόπουλος Κωνσταντίνος