Στα ημιτελικά του Open της Ουγγαρίας η Μαρία Σάκκαρη

Την τρίτη της νίκη στο τουρνουά Naturtex Womens Open πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει και ισάριθμες προκρίσεις μέχρι τα ημιτελικά. Στο τουρνουά αυτό υπάρχει έπαθλο 50.000 δολλαρίων στη νικήτρια.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια νίκησε την  Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-1 σετ (7-5, 6-7(8), 6-3) στους προημιτελικούς. Στο 1ο σετ έκανε νωρίς το break και προηγήθηκε 3-1, ωστόσο η Αλεξάντροβα το ισοφάρισε, προηγούμενη με 3-4. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε break ξανά στο 11ο game, προηγούμενη έτσι με 6-5 και σερβίροντας στο τελευταίο game.

Στο 2ο σετ η Αλεξάντροβα έκανε το break στο 5ο game, προηγούμενη έτσι με 4-2, με την Σάκκαρη να κάνει με τη σειρά της το break στο 10ο game (5-5) και με το σετ να κρίνεται στο tie-break. Στο 3ο σετ υπήρξαν αλλεπάλληλα breaks, με την Ελληνίδα να προηγείται με 3-0, την Αλεξάντροβα να επιστρέφει (4-3) και την Μαρία Σάκκαρη να παίρνει τα τελευταία game, ακόμα κι αυτό που έκανε σερβίς η Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή 17/5 την Ρέκα-Λούκα Γιάνι, με την Ελληνίδα να είναι στο Νο. 117 της Παγκόσμιας κατάταξης και την Ουγγαρέζα στο Νο 238.

ΠΗΓΗ: http://www.bankasport.gr/