Σπάρτη FC: Δουλειά σε πολλά μέτωπα

0
140

Το isports.gr κάνει τη διαφορά άλλη μια φορά στα αθλητικά νέα αλλάζοντας πλέον τον τρόπο αναφορά στην ομάδα της Σπάρτης την οποία θα μπορείτε να βρίσκεται πλέον στους τίτλους των άρθρων της ως Σπάρτη FC.

Στο στρατόπεδο των Σπαρτιατών βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων τόσο όσον αφορά την αλλαγή του σήματος (το οποίο ακούγεται ότι είναι εντυπωσιακό) και στη συνέχεια τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας. Πρώτο βήμα είναι το νέο σήμα της ομάδας και στη συνέχεια η σύσταση της ΠΑΕ.  Την ολοκλήρωση της σύστασης της ανώνυμης εταιρίας θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των παικτών που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους όσο και των μεταγραφικών αποκτημάτων.  Είναι λογικό τα δεδομένα στις μεταγραφικές κινήσεις να αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα και οι συζητήσεις για τις παραμονές και αποκτήσεις να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Καρράς για τις μεταγραφές και το στόχο της ομάδας:

Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάμε, ψάχνουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μας βοηθήσουν στους δύο σχηματισμούς, ίσως και τρεις, που θα παίξουμε και οι παίκτες που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στη θέση που τους θέλουμε και στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να χτίσουμε το καλοκαίρι. Θέλω να διευκρινίσω ότι στόχος της ομάδας είναι μια αξιόλογη και αξιοπρεπής πορεία στη Β’ Εθνική και μια άνετη παραμονή. Επιπλέον στόχος μας είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στη Football League με γερές βάσεις.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τη δήλωσή του στο isports.gr

Σήμερα στο Σαϊνοπούλειο ξεκινούν τα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας νέων (κάτω των 19), για περισσότερες πληροφορίες και για δικαιολογητικά που απαιτούνται ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Ο Νίκος Μηλιάκος είναι ο προπονητής και υπεύθυνος των δοκιμαστικών καθώς και της ομάδας νέων. Το isports.gr θα βρίσκεται στα δοκιμαστικά για να σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Φυσικά ένα από τα σημαντικότερα αν όχι το σημαντικότερο θέμα ενόψει της νέας περιόδου είναι το γηπεδικό θέμα στο οποίο υπάρχει στασιμότητα. Η διοίκηση των Σπαρτιατών παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και περιμένει την απόφαση ανάθεσης του Δημάρχου προκειμένου ο εργολάβος που θα αναλάβει τα έργα να παραδώσει το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στην ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Σύντομα η ομάδα θα έχει τα δικά της γραφεία και γίνεται στελέχωση σε διάφορες θέσεις, αναμένεται τον Ιούλιο να ανακοινωθούν και τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Οι πρώτες ανακοινώσεις της ομάδας αναμένονται στις αρχές Ιουλίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη