Τo isports.gr σημαίνει άμεση, ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση

0
116

Το μοναδικό αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr ξεκίνησε την πορεία του τον Ιούνιο του 2014 διαδεχόμενο το περιοδικό «Λακωνία στα Γήπεδα» το οποίο διανεμόταν ΔΩΡΕΑΝ σε όλο το Νομό Λακωνίας. Τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν το isports είναι η άμεση, αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Στοιχεία τα οποία το καθιέρωσαν στη κορυφή της αθλητικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο.

Η άμεση ενημέρωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι 24 ώρες το 24ωρο δημοσιεύονται άρθρα με τους επισκέπτες να μαθαίνουν την είδηση άμεσα ακόμη και στις 1-2 τα ξημερώματα.

Η αντικειμενική ενημέρωση είναι το σημαντικότερο κλειδί της επιτυχίας αφού η κάθε ομάδα ανεξαρτήτως δυναμικότητας, ο κάθε αθλητής ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή αθλήματος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει ΔΩΡΕΑΝ το οποιοδήποτε άρθρο ή απεριόριστο αριθμό άρθρων!

Το isports.gr έχει αναρτήσει άρθρα για όλες τις ομάδες κρατώντας τις ισορροπίες και ίσες αποστάσεις απ’όλες τις ομάδες. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τον αριθμό των άρθρων ανά ομάδα αναλυτικά:

για την Α.Ε. Σπάρτη 1.711 άρθρα (αντικείμενα) όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maid32r2r2t4h5j5j

για τον Ολυμπιακό Γυθείου έχουν αναρτηθεί 785 άρθρα (αντικείμενα)  όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maubo12fery5ui6oi

για τον Μολαϊκό 681 άρθρα (αντικείμενα) όπως βλέπετε στην ακόλουθη εικόνα:

9maiou12fdwfetg4ru6i6o76o7o

για την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου 394 άρθρα (σε μία χρονιά ύπαρξης της κατηγορίας στο μενού, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16)

για τον Αστέρα Βλαχιώτη 394 άρθρα (σε μία χρονιά ύπαρξης της κατηγορίας στο μενού, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16).

Τα έτη που υπάρχουν οι κατηγορίες για τις πρώτες τρεις ομάδες είναι ίδια ενώ για Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου και τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι μία χρονιά, μόνο η τελευταία.

Η ολοκληρωμένη ενημέρωση βασίζεται στο γεγονός ότι δημοσιεύονται άρθρα για όλα τα αθλήματα κάτι το οποίο αποτυπώνεται στον αριθμό των δημοσιευμένων άρθρων ανά άθλημα. Από την έναρξη λειτουργίας του site έχουν δημοσιευτεί δέκα χιλιάδες, εξήντα επτά άρθρα (10.067).  Για το μπάσκετ 991 άρθρα, την πετοσφαίριση (βόλεϊ) 147 άρθρα, την ποδηλασία 118 άρθρα, μηχανοκίνητα 109, ορειβασία 56 άρθρα, στίβο 107 άρθρα, σκοποβολή 60 άρθρα, τένις 119 άρθρα, 116 για αγώνες δρόμου (τρέξιμο), μαχητικά αθλήματα 74 άρθρα.

Απολογούμαστε για τυχόν παραλείψεις η λάθη τα οποία πιθανόν να έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κάποιον ή να μην τον αναφέρουμε σε καμία περίπτωση. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας ενημερώνουν για τις πληροφορίες που μας παρέχουν.