Άρης: Κάλυψε την ΑΜΚ ο Καρυπίδης

0
65

Τα 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Άρη κατέθεσε ο Θοδωρής Καρυπίδης. Αρχίζουν αμέσως οι κινήσεις για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Συνεπής στις δεσμεύσεις του εμφανίστηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος κάλυψε το ποσό της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ και αποτελεί τον νέο μεγαλομέτοχο των κιτρινόμαυρων.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας κατέθεσε τα 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6), με αποτέλεσμα να κλείσει η ΑΜΚ και να αρχίσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την σύσταση της εταιρίας.

Κάποιες από τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι να πάρει την άδεια συμμετοχής ο Άρης είναι ο έλεγχος του ισχυρού άνδρα της ομάδας (πόθεν έσχες κλπ) , αλλά και της μεταβίβασης της Βέροιας, αφού δεν μπορεί να έχει στην κατοχή του δύο ΠΑΕ. Επιπλέον, αρχίζει αμέσως να ετοιμάζεται ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ και στην ΕΠΟ.

Η κινητικότητα θα ξεκινήσει σύντομα και σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, αφού άμεσα αναμένεται συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο. Τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο κομμάτι το θέτουν σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League