Απώλειες για τη διοίκηση Γκιρτζίκη

0
45

Με 88 “ναι” και 82 “όχι” πέρασε ο διοικητικός απολογισμός για την περίοδο 2015-2016 στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης κατέγραψε αρκετές απώλειες, αφού μόλις 25 Ενώσεις ψήφισαν υπέρ του, 23 κατά και αυτό μπορεί να εκληφθεί ως σημαντικό μήνυμα ενόψει των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.

 

Από τις υπόλοιπες Ενώσεις, τα μέλη ψήφισαν “σπαστά”. Δηλαδή από τις τρεις ψήφους που έχει κάθε Ενωση, άλλα μέλη υπερψήφισαν και άλλα καταψήφισαν.

 

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες της Super League, στην ψηφοφορία ο Αστέρας ήταν απών. Απόντες ήταν και οι Ηρακλής, Πανιώνιος, ενώ ο Πλατανιάς δεν είχε εκπροσώπηση.

 

Από τις υπόλοιπες ομάδες, “όχι” ψήφισαν οι: ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα. “Ναι” στο διοικητικό απολογισμό ψήφισαν οι: Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανθρακικός.

 

Από την Football League, “ναι” ψήφισαν Παναιγιάλειος και Καλλιθέα και “όχι” ο Απόλλων Σμύρνης.

 

Η ουσία της διαδικασίας είναι οι Ενώσεις και σε αυτές ο Γκιρτζίκης σε καμία περίπτωση δεν έχει τη στήριξη των 37, όπως είχε ανακοινώσει στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση.