Τρίκαλα: Ανακοίνωσαν Σαχσανίδη και δήλωση Ψιμουλάκη

0
97

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Φίλιππο Σαχσανίδη. Γεννήθηκε στις 23/10/1989 και έχει πλούσιες εμπειρίες και από την Σούπερ Λίγκα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ασπρόπυργο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκα με ΟΦΗ και Πανιώνιο, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, στην Δόξα Δράμας και πέρυσι βρισκόταν σε επαγγελματική ομάδα στην Φινλανδία. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος για τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι είναι υψηλοί και θέλω να βοηθήσω για να υλοποιηθούν. Γνωρίζω την ιστορία και την δυναμική του κόσμου, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους αυτούς. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επιλέξανε και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, κ. Σταύρος Ψιμουλάκης:

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας προχωράει όπως ακριβώς θέλουμε. Ο πρόεδρος βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και όποιον παίκτη έχουμε βάλει στόχο έρχεται στην ομάδα μας. Στον ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνίζονται παίκτες που θα ματώνουν για την φανέλα. Ο κ.Γιαλιάς είναι κύριος απέναντι τους και οι ποδοσφαιριστές που έρχονται σε ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και χιλιάδες κόσμου θα πρέπει από τώρα να καταλάβουν πως θα κληθούν να τα δώσουν όλα και να δικαιώσουν , τον πρόεδρο και τον κόσμο που θα στηρίξει την ομαδα. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε“.