Αστέρας Βλαχιώτη: Μεταγραφική βόμβα με Βασίλη Μπούνα! (βίντεο)

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφική βόμβα του για τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του Βασίλη Μπούνα.  Μια μεταγραφή που έγινε με τη μεγάλη συμβολή του γνωστού μάνατζερ Αναστάσιου Πιφέα (αριστερά στη φωτογραφία). Ο Μπούνας είναι ένα μεγάλο όνομα επιθετικού που αποτελούσε τον διακαή πόθο πολλών μεγάλων ομάδων. Είναι η 4η μεταγραφή που ολοκληρώνει ο Δημήτρης Μανιατάκος (με πλατύ χαμόγελο στη φωτογραφία) μετά τους Χαλίλι, Γαρόζη και Τσιμικλή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του isports.gr έπεται δυναμική συνέχεια…  Είναι αποφασισμένος να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα για το τοπικό πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας Λακωνίας που θα μπορέσει να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με τις εντυπωσιακές κινήσεις του αποκτά παίκτες που διεκδικούν ομάδες Β’ και Γ΄ Εθνικής! Όπως είναι φυσικό ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας έχει ανέβει και αναμένεται να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας βοηθώντας και αυτοί με τη σειρά τους.  Βλέπουν την ομάδα τους να έχει πάρει 4 πρωτοκλασάτους παίκτες πριν καν μπει ο Ιούλιος! Το isports.gr εξασφάλισε τη φωτογραφία με την υπογραφή του νέου άσου του Αστέρα.

Ποδοσφαιρική καριέρα Βασίλη Μπούνα

Ο Βασίλης Μπούνας γεννήθηκε στις (20/11/1985) έχει ύψος 1,80cm και κατα το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων ομάδων όπως Παναιτωλικός και Παναιγιάλειος.

Μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια στον Παναιγιάλειο και την Β’ Εθνική, ο Βασίλης Μπούνας από τον Ιανουάριο του 2016 έως τώρα αγωνίστηκε στον Παναργειακό και την Γ’ Εθνική.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Κορωπί(1ο γύρο Γ’ Εθνικής) και Παναιγιάλειο (2ο γύρο Περιφερειακό),δανεικός από τον Ατρόμητο. Ήταν ο βασικός επιθετικός στο Κορωπί. Την σεζόν 2006-2007 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με την φανέλα του Παναιγιάλειου με 23 τέρματα.
03-04 Ολυμπιακός
04-05 Χαλκηδόνα
05-06 Ατρόμητος
05-06 Παναιτωλικός 17 (4) (δανεικός)
06-07 Παναιγιάλειος 32 (23) (δανεικός)
07-08 Παναιγειάλειος 33 (4) (δανεικός)

Απολαύστε το Βασίλη Μπούνα στα ακόλουθα βίντεο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη