Αγροτικός Αστέρας: Αποχωρούν τρία έμπειρα στελέχη!

Συνεχίζονται οι μαζικές αποχωρήσεις στον Εύοσμο, αφού ενημερώθηκαν από επίσημα χείλη ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά τρία έμπειρα στελέχηπου πρόσφεραν τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια (όλοι πάνω από μια θητεία), οιΚώστας Μπάρμπας, Δημήτρης Σκλιοπίδης και Παύλος Καθάριος! Η συνέχεια στη «σκούπα» περιλαμβάνει αυτά τα τρία διαζύγια-έκπληξη, που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα (λόγω κενού πλέον στο γραφείο τύπου), αλλά είναι τυπική διαδικασία.

Οι… παλιοσειρές, Δημήτρης Σκλιοπίδης (28χρονος δεξιός μπακ χαφ και αρχηγός), Κώστας Μπάρμπας (33χρονος στόπερ) και Παύλος Καθάριος (24χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός), περνούν την έξοδο από το «Δ. Κοντικάκης», αφού δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα χρονιά. Οι τρεις προαναφερθέντες αποτελούν περιπτώσεις παικτών που συνδέθηκαν συναισθηματικά και με τη σύγχρονη ιστορία των «σταχυοφόρων», έχοντας σημαντική προσφορά και «δέσιμο» με την κερκίδα.

Οι αποχωρήσεις- έκπληξη δεν είναι απίθανο να συνεχιστούν για τον Αγροτικό Αστέρα, που δείχνει να μπαίνει σε φάση ραγδαίων αλλαγών στο ρόστερ. Ειδικά η «πράσινη» άμυνα ουσιαστικά… ξηλώθηκε και θα δομηθεί από την αρχή, με εξαίρεση τον Βαφέα.

ΠΗΓΗ: Arena Press

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League