‘Αρης: Οι παίκτες που βλέπουν την πόρτα της εξόδου

0
67

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει –σταδιακά- το τοπίο, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στο «Κλ. Βικελίδης». Ηδη, έχει γνωστοποιηθεί μία αποδέσμευση, εκείνη του Γιάννη Σιδεράκη, ενώ οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Μάουρο Πόι, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε, πρόσφατα, από την Αργεντινή, ανέφερε ότι δεν συνεχίζει στον Αρη.

Ο Σιδεράκης, προ ημερών, άκουσε από το στόμα του Νίκου Αναστόπουλου ότι βγάζει τα «κίτρινα» γάντια, εξαιτίας –κυρίως- της εξωγηπεδικής του ζωής και όχι των εμφανίσεών του, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γεγονός που ώθησε τον Ελληνα τεχνικό στη συγκεκριμένη απόφαση.

Στην ίδια κατηγορία, με τους δύο προαναφερθέντες, φαίνεται πως ανήκουν και οιΣέρχιο Κόκε, Ανδρέας Τάτος και Νίκος Γεωργιάδης. Ο Ισπανός εκτιμά ότι είναι δύσκολο, αν και θέλει να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο Αναστόπουλος θα τον εμπιστευτεί από αγωνιστικής άποψης, οπότε κάνει σκέψεις αποχώρησης.

Οσον αφορά, τώρα, τον Τάτο, ο αρχηγός του Αρη (όπως και ο Σιδεράκης) έχει υπογράψει συμφωνητικό για τρία χρόνια, ωστόσο στις προθέσεις της διοίκησης φαίνεται πως είναι η διακοπή της συνεργασίας.

Οι λόγοι δεν είναι… ποδοσφαιρικοί, αλλά σχετίζονται περισσότερο με το ακριβό του συμβόλαιο, ενώ δεν είναι μυστικό ότι του οφείλεται σεβαστό ποσό, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους τέσσερις, αλλά και άλλους παίκτες. Μάλιστα, άνθρωποι που κινούνται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζουν ότι το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό για εκείνους, με τον «αλενατόρε» να αμφιταλαντεύεται για το ποια θα είναι η τελική του εισήγηση.

Ο Γεωργιάδης, τέλος, παρά ότι (και αυτός) ανήκε στις βασικές επιλογές του προπονητή του, προορίζεται για αλλαγή φανέλας, μετά από δύο χρόνια, και εξετάζει την περίπτωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εάν τα δεδομένα αλλάξουν είναι σενάριο που δεν πρέπει να αποκλειστεί. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει μετά από συνεννόηση του Αναστόπουλου και του Θόδωρου Καρυπίδη, αφού –προηγουμένως- έχει καθοριστεί το μπάτζετ της εταιρίας.

Θέλει δύο Ελληνες

Η αποχώρηση του Γιάννη Σιδεράκη, το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Χάβι Τζινάρ και η φυγή του Χρυσόστομου Ιακωβίδη στις Η.Π.Α., οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τριών τερματοφυλάκων.

Στο μυαλό του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται η συμφωνία με δύο Ελληνες ίσης αξίας και εμπειρίας, οι οποίοι θα επωμιστούν το «βάρος» της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΠΗΓΗ: metrosport