Στεφανάκος, μπάτζετ, και πράσινα άλογα!

0
189

Οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας διαβάζουν εκατοντάδες ονόματα πιθανών στόχων και ειδήσεις που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα ούτε στο ελάχιστο!  Ένα από τα θύματα της εν λόγω παραφιλολογίας είναι και η Σπάρτη. Το κυνήγι των επισκέψεων και της προσέλκυσης επισκεπτών ωθεί ορισμένους να γράφουν ανακρίβειες και ότι τους κατέβει στο κεφάλι.

Μετά την έλευση του Στεφανάκου στη Λακωνία για διακοπές και όχι για να παίξει στη Σπάρτη αφού ανακοινώθηκε σήμερα από τον Εργοτέλη, γνωρίζουν και το μπάτζετ των νεοφώτιστων τη Β’ Εθνικής! Η παραφιλολογία για μια ομάδα που εκπροσωπεί όχι μόνο τη Λακωνία αλλά και τη Πελοπόννησο στις επαγγελματικές κατηγορίες συνεχίζεται με ανακριβή στοιχεία και πληροφορίες.  Και μάλιστα τη στιγμή που η διοίκηση δουλεύει αδιάκοπα προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία το σχεδιασμό που τρέχει εδώ και ένα μήνα για να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να τελειώσει το παραμύθι αυτό που κάνει κακό στην ομάδα και τους φιλάθλους έρμαιο της παραπληροφόρησης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη