Σπάρτη FC: Αναλαμβάνει βοηθός προπονητή ο Στοϊλας! Το προφίλ του.

0
205

Ο 35χρονος προπονητής, αποτελεί μαζί και με τον Άκη Βάβαλη, ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο όσον αφορά την κατηγορία Σερραίοι προπονητές και του δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να βγει εκτός ορίων του Νομού και να δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα σε μία ομάδα αναλόγων στόχων και προσδοκιών.

Ο Πέτρος Στοϊλας είχε συμφωνήσει από τις αρχές Μαϊου με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην Επίλεκτη Κατηγορία, ωστόσο έχει ήδη ενημερώσει για τις νέες εξελίξεις στην καριέρα του και οι διοικούντες της Σερραϊκής ομάδας του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και φαίνεται πως στράφηκαν στον έμπειρο Παναγιώτη Πάντσιο για τον πάγκο τους.

Αυτό το διάστημα και μέχρι τις 8 Ιουλίου ο Στοϊλας είναι στην Ρόδο για το σεμινάριο προπονητικής Uefa Pro και… συμμαθητής με κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό για να είναι ανταγωνιστικός.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Στοϊλας έχει εργαστεί στον Πανσουλιακό τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από τον πάγκο της ΑΕ Χρυσού και του Θολού και φυσικά έχει διατελέσει προπονητής των Μικτών ομάδων, Περιφερειακός προπονητής στην Κεντρική Μακεδονία και σκάουτερ στην Εθνική Παίδων.

ΠΗΓΗ: http://serressport.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη