Μιχαλάκης: Kανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Καλλονή!

0
49

O Nίκος Μιχαλάκης έλυσε τη σιωπή του! Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Καλλονής μίλησε στο a-sports.gr και έβαλε τέλος στα σενάρια καταστροφολογίας που κυκλοφορούσαν μετά τον υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα σε σχέση με το μέλλον της ομάδας.

«Η Καλλονή θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέα σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετικό ερώτημά μας για το τι σχέδια έχει εν όψει της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όσο για το γεγονός ότι εδώ και ένα δίμηνο δεν υπήρχε καμία δική του τοποθέτηση, ο Μιχαλάκης επισήμανε: «Η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Ήθελα και χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσω ψυχικά, γιατί πέρσι πέρασα πολλά. Αυτό ήταν απαραίτητο».

Ο ηγέτης της ομάδας της Λέσβου, πάντως, αποκάλυψε και την προτεραιότητα των επόμενων κινήσεών του: «Πρώτα απ’ όλα, το μέλημά μου είναι να κλείσω ένα σοβαρό προπονητή. Αυτός είναι ο στόχος και εκεί επικεντρώνομαι. Από τον πάγκο θα ξεκινήσει η ομάδα. Έτσι η Καλλονή θα φτιάξει ομάδα και θα βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχειά μας. Υπάρχει, πάντως, χρόνος ως προς το σχεδιασμό…».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League