ΟΦΗ: Το …μυστικό του 41χρονου Κώστα Κιάσσου

0
90

O Κώστας Κιάσσος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και θα βρίσκεται σε αυτόν και στην Football league μίλησε  στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” της ΚΡΗΤΗ TV για την απόφαση να συνεχίσει στον ΟΦΗ βαδίζοντας στα 41 και όσα είπε μπορούν να χαρακτηριστούν και ποδοσφαιρικό… μάθημα ζωής:

“Αυτό που θα σας πω δεν ισχύει μόνο για μένα. Ισχύει ουσιαστικά και για τους ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, είτε είναι στο ξεκίνημα τους, είτε έχουν περάσει τα 30. Θα το πω εγώ που ουσιαστικά βρίσκομαι προς το τέλος της καριέρας μου: Αν θέλεις να φτάσεις στο σημείο να παίζεις ποδόσφαιρο μέχρι μεγάλη ηλικία πρέπει πραγματικά να θυσιάσεις πάρα πολλά πράγματα. Είναι διαφορετικά τα δεδομένα στα 20 και διαφορετικά  στα 40. Άλλος μεταβολισμός. Εγώ λοιπόν ένα μπορώ να πω ό, τι είναι το μυστικό: Η δουλειά”!

Όσο για το αν σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα (!)  αν η ομάδα του πανηγυρίσει και νέα άνοδο του χρόνου, ο Κιάσσος σχολίασε χωρίς πολλή σκέψη: “Είναι πολύ νωρίς να σας απαντήσω. Δεν το γνωρίζω. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως για μένα αυτό που μετράει είναι το καλοκαίρι του 2017 να πανηγυρίζουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία! Για μένα θα δούμε μετά από αυτό”, ήταν τα λόγια του με διάπλατο το χαμόγελο στο πρόσωπό του…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League