Αμυκλιακός: Το τροποποιημένο Δ.Σ. και νέος προπονητής ο Δημήτρης Πλατάνας (φωτογραφίες)

Το τροποποιημένο Διοικητικό Συμβούλιο του Αμυκλιακού κατόπιν συνεδριάσεως την Τετάρτη 29η Ιουνίου ενισχύθηκε και συστάθηκε ως εξής: 

Πρόεδρος: Ανδριτσάκος Γειώργιος

Β’ Πρόεδρος: Κορίνης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Κονιδιτσιώτης Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιαννόπουλος Ηλίας

Γενικός αρχηγός: Ανδριτσάκος Δημήτριος

Αθλητικός διευθυντής: Ζαραφωνίτης Ηλίας

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παπαδάτος Σταμάτης

Γραμματέας: Κουρνιώτης Γεώργιος

Ταμίας: Κονιδιτσιώτης Αναστάσιος

2ος Ταμίας: Aνδριτσάκος Δημήτριος

Μέλη: Μουγιακάκος Αθανάσιος, Ζαραφωνίτης Κωνσταντίνος 

 

Στην εν λόγω συνεδρίαση αποφασίστηκε ο Δημήτρης Πλατάνας να αναλάβει καθήκοντα προπονητή τη νέα χρονιά. Πρόθεση της Διοίκησης είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη κάνοντας μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στη κατηγορία.  Στόχος επίσης της διοίκησης είναι η ομάδα να είναι αντάξια της ιστορίας της, να φέρει τους φιλάθλους στο γήπεδο και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει όλο το χωριό την άνοδο. Το isports.gr βρέθηκε στο συμβούλιο της ομάδας.

Δήλωση Δημήτρη Πλατάνα

Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Πελλάνας Καστορείου, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα για τη τριετία, τους χορηγούς, τους φιλάθλους και να τους ευχηθώ να πραγματοποιήσουν τους στόχους.  Αναλαμβάνω μια ομάδα με ιστορία στην Α’ κατηγορία της Λακωνίας που έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.  Θα προσπαθήσω μαζί με τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και όλους τους παράγοντες της ομάδας να την ανεβάσουμε στις κατηγορίες που ανήκει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αμυκλιακού


CIMG2111