Σπάρτη FC: Συζητά με Παβίσεβιτς και Μπουντόπουλο. To προφίλ τους. (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας LIVE SPORT και άλλων ΜΜΕ οι Λάκωνες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με Μάρκο Παβίσεβιτς και τον Γιώργο Μπουντόπουλο. Μάλιστα για τον Σέρβο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία.

Ποδοσφαιρική καριέρα Παβίσεβιτς

Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Ερμιονίδα και Αχαρναϊκό τις δυο προηγούμενες σεζόν. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Τάκοβο (2003-2005) Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στην Σεβόνιο όπου θα μείνει μέχρι το 2010, οπότε και θα μεταγραφεί στην Σλόμποντα Ούζιτσε. Ο Εθνικός Άχνας είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός, ακολούθησε η Μπόρατς Τσάσακ (2012-2013) και την περίοδο 2013-2014 η Βάζντοβατς.

https://youtu.be/hxzvSmI4b6Q

Ποδοσφαιρική καριέρα Μπουντόπουλου

Την περίοδο 2015-16 ο Μπουντόπουλος αγωνιζόταν στην ΑΕΛ ενώ έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Χανιά, Πανηλειακό και Παναχαϊκή.

Φυσικά σαν isports.gr σημειώνουμε ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί επίσημα οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών καθώς και η ίδρυση της ΠΑΕ, συνεπώς οι μεταγραφές της ομάδας θα αργήσουν αρκετά να ολοκληρωθούν. Πολλά αλλάζουν μέχρι τότε σε πολλές περιπτώσεις ανανεώσεων η μεταγραφών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη