Τρίκαλα: Έναρξη προετοιμασίας στις 18 Ιουλίου. Συνεργασία με NIKE και μπουτίκ.

Έναρξη προετοιμασίας

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει πως την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας. Το Σάββατο 16 Ιουλίου, ο κ. Ψιμουλάκης θα έχει την 1η συνάντηση γνωριμίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η επίσημη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με ανοικτές τις πόρτες για τους φιλάθλους.
Επίσης από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και Παρασκευή 22 Ιουλίου, παράλληλα με τις προπονήσεις, οι “κυανέρυθροι” θα περάσουν από εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις.
Η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βώλακα Δράμας, θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουλίου και η επιστροφή αναμένεται στις 4 Αυγούστου . Η αποστολή θα διαμείνει στο Aloni Resort & Spa.

Ενημέρωση ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ για συνεργασία με αθλητική εταιρία και δημιουργία μπουτίκ

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία αθλητικής ένδυσης NIKE. Παράλληλα ενημερώνει τους φιλάθλους πως θα δημιουργηθεί μπουτίκ από την οποία θα μπορούν να προμηθεύονται αθλητικό υλικό και αναμνηστικά είδη του αγαπημένου τους συλλόγου και τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά από την ΠΑΕ.
Οποιοσδήποτε άλλως διαθέσει υλικό που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα της ομάδας μας θα διώκεται ποινικά. Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της μπουτίκ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League