Παναρκαδικός: Αναμονή για τα πρώτα μπαμ

Μπορεί ακόμα να είναι σχετικά νωρίς για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ωστόσο οι άνθρωποι του Παναρκαδικού έχουν σηκώσει μανίκια καθώς ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η διοίκηση του τριφυλλιού μαζί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας βρίσκονται σε διαρκής επαφές έτσι ώστε να μπει σε εφαρμογή το πλάνο για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σεζόν που έρχεται για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Παναρκαδικού είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με το ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα από το ρόστερ της περσινής χρονιάς έτσι ώστε στην συνέχεια να μπορέσουν οι πράσινοι να κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από το στρατόπεδο του Παναρκαδικού αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις καθώς σε κάποιες περιπτώσεις οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με Αρκά ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Παναρκαδικό και είναι στην τελική ευθεία για να φορέσει και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ενώ υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέρσι αγωνιζόντουσαν σε ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις επαφές να είναι σε καλό δρόμο.

Στόχος είναι σε αυτό το νεανικό σύνολο που την περσινή χρονιά έδειξε εξαιρετικό δείγμα γραφής και πως έχει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει είναι να προστεθούν ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να ανεβάσουν το υπάρχον επίπεδο και βέβαια να έχουν υψηλό κίνητρο και θέληση για πρωταθλητισμό.

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα στο τριφύλλι για να σκάσουν τα πρώτα μεταγραφικά ”μπαμ”  με την αγωνία και την αναμονή στις τάξεις των φιλάθλων του Παναρκαδικού να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.