Καλαμάτα: Νέο Δ.Σ. και δηλώσεις Παπαδόπουλου, Τσάκωνα

0
141

Η Καλαμάτα γύρισε επίσημα σελίδα και σήμερα ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μετά από 16 χρόνια.

Ο κ. Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του διοικητικού συμβουλίου τόνισε τα εξής: «Ζητάω την βοήθεια όλων. Σέβομαι και αγαπάω τους φιλάθλους και θα είμαι μαζί τους όπως και αυτοί πρέπει να είναι μαζί μας. Χρειάζεται ομόνοια. Το βάρος θα δοθεί στο ντόπιο στοιχείο και στα ταλέντα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με οργάνωση και ενότητα. Όχι ότι οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ήταν καλές. Προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τους βγήκε».

Από κει και πέρα, η σύνθεση της Μαύρης Θύελλας έχει ως εξής:

Σταύρος Παπαδόπουλος (πρόεδρος),

Δημήτρης Τσάκωνας (α” αντιπρόεδρος),

Τάκης Βασιλόπουλος (β” αντιπρόεδρος),

Ακης Δάλλας (γραμματέας),

Ιγνάτιος Κάτσιος (ταμίας),

Δημήτρης Ηλιόπουλος (υπεύθυνος ακαδημιών),

Παύλος Κρανιώτης (μέλος).

Αναπληρωματικό μέλος ο Χρήστος Κορομηλάς.

Τσάκωνας: «Θέλουμε όλους δίπλα μας»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Τσάκωνας λέγοντας τα εξής: «Όλα θα πάνε καλά. Στόχος είναι η Γ” εθνική. Έχω μιλήσει με πολλούς προπονητές και δείχνουν σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται.

Για παράδειγμα οι Τάκης και Γιάννης Σακελλαρόπουλος κάνουν πολύ καλή δουλειά στην ομάδα τους, από την οποία είναι ήδη πέντε παίκτες στην Καλαμάτα και επιπλέον είναι διατεθειμένοι να μας δώσουν δύο παιδιά ακόμη, τους Τσιγάρο και Αντεμάι.

Τα Πράσινα Πουλιά, έχω μιλήσει με τον Μαυρέα και μου είπε, «ότι θέλει η Καλαμάτα, να βοηθήσουμε χωρίς χρήματα». Για τον Δαναό όπου είναι οι Δημόπουλος και Δέδες ακούγεται ότι δίνουν παίκτες στον Αστέρα Τρίπολης, Θέλω να πω ότι μέχρι τώρα όμως η Καλαμάτα δεν είχε δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για αυτά τα παιδιά. Με την προσπάθεια του κ. Παπαδόπουλου πιστεύω ότι και αυτά τα παιδιά θα είναι συμπαραστάτες, και τυχόν ταλέντα που έχουν θα προτιμούν την Καλαμάτα».

ΠΗΓΗ: taklin.gr