Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Νέος προπονητής ο Κλάδης και τερματοφύλακας ο Πάτρικ Ανδρέου!

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου για την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Κλάδη και τον Πάτρικ Ανδρέου:

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κώστα Κλάδη ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή για τη νέα περίοδο και την πρώτη μας μεταγραφή, τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Πάτρικ Ανδρέου.  Καλοσωρίζουμε τον Κώστα Κλάδη στη Λακωνία στην οποία θα εργαστεί για πρώτη φορά.

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου η συνεργασία με Κλάδη και το βράδυ αναμένεται μεγάλο στο Καστόρι όπου θα παρελάσει πολύς κόσμος. Μείνετε συντονισμένοι στο isports.gr οι πληροφορίες μας λένε ότι το βράδυ θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις από την Ένωση, με ανανεώσεις και ένα αμυντικό να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Προπονητική καριέρα Κώστα Κλάδη

Ο Κώστας Κλάδης θεωρείται ένας από τους κορυφαίος αν όχι ο κορυφαίος Καλαματιανός προπονητής και πέρυσι ήταν στη Μαύρη Θύελλα (όταν η ομάδα ήταν σε καλές βαθμολογικές θέσεις), πρόπερσι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με το Λεβάντε.  Ο Κώστας Κλάδης ανδρώθηκε στον Μεσσηνιακό, όπου αγωνίσθηκε 18 χρόνια. Ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας, κατακτώντας αρκετούς τίτλους και συμμετέχοντας στη Δ΄ Εθνική. Κάποιες από τις ομάδες που συνεργάστηκε ήταν ο Τέλος Άγρας, η Εράνη Φιλιατρών, ο Μιλτιάδης, ο Πάμισος, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο Εθνικός Μελιγαλά, το Φαραί, η Δόξα Μεγαλόπολης, αλλά και ο ΑΟ Πόρου. Επίσης παρακολούθησε μεγάλα σεμινάρια προπονητικής σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ολλανδία.

Ποδοσφαιρική καριέρα Πάτρικ Ανδρέου

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Λεβάντε, Πάμισο, Τέλλο Άγρας.  Ο Ανδρέου έχει γεννηθεί στην Εύβοια και κατάγεται από την Ιρλανδία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου

patrick_andreou_pamisos