Σπαρτιατικός: «Σπαρτιάτης» ο Μπούσι. Δήλωση

Από τις 21 Ιουνίου το isports.gr σας είχε ενημερώσει για το μεγάλο play maker που θα έπαιρνε ο Σπαρτιατικός – πατήστε εδώ:

Το τμήμα μπάσκετ του Σπαρτιατικού ΓΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή Ιωσήφ Μπούσι. Ο Ιωσήφ ανήκε στην ομάδα του Πανερυθραϊκού και έχει αγωνιστεί με την προηγούμενη ομάδα του στα πρωταθλήματα της Α2 και της Β΄Εθνικής.

Ο 23αχρονος γκαρντ που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη ΦΕΑ Νέα Φιλαδέλφεια/Νέα Χαλκηδόνα  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πλέον θα μεταβεί στην Σπάρτη με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Ο ύψους 1μ.84εκ. καλαθοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στην θέση του play maker όσο και σαν point guard διακρίνεται για την ευστοχία του, την ταχύτητά του, την καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και την δυναμική άμυνα του.

Ήταν δεύτερος σκόρερ της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής με 283 πόντους. Μάλιστα έπαιξε και στους μεταξύ μας αγώνες σημειώνοντας στην έδρα της ΦΕΑ (σκορ 87-57), 10π. με 3 τρίποντα και στην έδρα μας (σκορ 58-68), 15π. με 4 τρίποντα.

Ευχόμαστε στον νέο αθλητή μας υγεία και καλή διαμονή στην πόλη μας.

 

 

«Να ανταποδώσω τα μέγιστα»

Ο Ιωσήφ Μπούσι αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Σπαρτιατικό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στον Σπαρτιατικό που είναι μια ομάδα ιστορική, με ανθρώπους από πίσω που την στηρίζουν πάρα πολύ σε όποια φάση και αν βρίσκεται. Με κέρδισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και με εμπιστεύτηκαν έτσι και εγώ με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τα μέγιστα» ανέφερε ο νεαρός άσος.