Παναχαϊκή: Γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες θέλουν να αναλάβουν

0
115

Περισσότεροι από δέκα γνωστοί Πατρινοί Επιχειρηματίες, βγαίνουν μπροστά εκδηλώνοντας διάθεση να αναλάβουν την Παναχαϊκή, αν τελικώς αυτή υποβιβαστεί και καταλήξει στην Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων, οι Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Σωτήρης  Μπρακατσέλος, Γιώργος Κεπενός,  Γιάννης Κοντοθόδωρος,  Κώστας Χρυσανθόπουλος,  Αντώνης Κουνάβης,  Τάκης Λαμπρόπουλος,  Νίκος Καραπάνος συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα ωριμάζοντας τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει  εδώ και εβδομάδες και αφορούν στην εμπλοκή τους στον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας. Αυτή η επιχειρηματική ομάδα, η οποία επιδιώκει να διευρυνθεί με τη συμμετοχή κι άλλων Αχαιών («όποιος επιθυμεί να βοηθήσει είναι δεκτός σε ισότιμη βάση» διαμηνύουν) έχει σκοπό την αναγέννηση της Παναχαϊκής, αν βρεθεί στην Γ΄Εθνική.

Αν η ομάδα της Πάτρας υποβιβαστεί τότε σταματάει να λειτουργεί ως ΠΑΕ (Εταιρία) και περνάει στα χέρια της Ερασιτεχνικής. Εκεί είναι διατεθειμένοι να εμφανιστούν οι Πατρινοί Επιχειρηματίες, όχι μόνον για να ανακόψουν τον κατήφορο των υποβιβασμών, αλλά για να υλοποιήσουν ένα σχέδιο αναγέννησης της ομάδας και σύντομης επανόδου στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι μια πρωτοβουλία Πατρινών που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με την Παναχαϊκή και θέλουμε να την βοηθήσουμε να λάμψει ξανά» δήλωσε στο thebest.gr ένας εκ των συμμετεχόντων στην ομάδα.

Ωστόσο, από την όλη υπόθεση δεν λείπουν και τα «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», καθώς από την πλευρά παραγόντων του Ολυμπιακού διακινούνται φήμες ότι η όλη πρωτοβουλία των Πατρινών Επιχειρηματιών τυγχάνει της ενθάρρυνσης του ΑΕΚτζή και «πετρελαιά» Μελισσανίδη, φήμη που είναι ανυπόστατη και εξόργισε τους Πατρινούς Επιχειρηματίες. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια τυχαία ή επιπόλαιη …διαρροή. Στους παροικούντες την ποδοσφαιρική… Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποτελεί ένα παράρτημα της Πειραϊκής ΠΑΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα επιθυμούσε η Πατρινή ομάδα, έστω και απαξιωμένη να παραμείνει στη σφαίρα επιρροής της.

Έτσι από …φίλιες προς την Πειραϊκή ΠΑΕ δυνάμεις, διακινούνται τα σενάρια περί εμπλοκής Μελισσανίδη, με σκοπό να αποθαρρυνθούν οι Πατρινοί Επιχειρηματίες να πάρουν την Παναχαϊκή, καθώς κανείς σοβαρός Επιχειρηματίας δεν θα θελήσει να δώσει την εντύπωση ότι λειτουργεί ως ενεργούμενο του Μελισσανίδη, ή οποιουδήποτε άλλου ισχυρού παράγοντα, όταν μάλιστα δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένα επεξεργασμένο σχέδιο που οδηγεί στην γρήγορη επιστροφή της Παναχαϊκής στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ: thebest.gr