ΟΦΗ: Πήρε Κομεσίδη και Ούγκο Μασάδο.

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ούγκο Μασάδο συμφώνησε με τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ήρθε  σε προφορική συμφωνία και με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο.

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος μέσος, είναι επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της Football league και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μασάδο είναι επιτελικός μέσος, με εμπειρία στο παιχνιδι του  και ειδικεύεται στις στημμένες φάσεις.

O Ουγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είνια ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαιτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟΧανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.

«O Oύγκο Μασάδο είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Κομεσίδη, Μάνο, Ογκμποε, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί. Και έπεται συνέχεια…» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Κομεσίδης, η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ

Tην τρίτη του μεταγραφή, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.  Μετά τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Ογκμποε, ανακοίνωσε και την συμφωνία με τον Δημήτρη Κομεσίδη. «Σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό Δημητρη Κομεσίδη, ήρθε ο ΟΦΗ. Ο Κομεσίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Ποιός είναι

Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη.

Εχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ενωση Θράκης. Η θέση του είναι δεξιός μπάκ, ενώ μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός.

Ακολουθούν και άλλες μεταγραφές

«O ΟΦΗ προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις παικτών, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την κρητική ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι, στον ΟΦΗ έχουν ανανεώσει και θα βρίσκονται στο ρόστερ της Football league  οι Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League