Παλαιστικός Σπάρτης: Καλοκαιρινό Camp. Στελέχωση ομάδας και ανάδειξη ταλέντων (βίντεο)

0
133

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παλαιστικός Σπάρτης.

Το καλοκαιρινό Camp για τους νέους Αθλητές και τα μικρά παιδιά ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία και ήδη έχουν μπει στο τμήμα πάνω από 30 νέα μικρά παιδιά (4-12 ετών) που θα στελεχώσουν στην συνέχεια την ομάδα της Ακαδημίας.

Στόχος της φετινής χρονιάς για τους ανθρώπους του Σπαρτιάτικου Συλλόγου Πάλης είναι να δώσουν την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν την Ελληνορωμαϊκή και να μάθουν τα μυστικά ενός δυναμικού πλην ευγενούς Αθλήματος. Παράλληλα να στελεχωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν και να κατέλθει κανονικά στο Πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες ηλικίας και βάρους. (Παμπαίδες/Πανκορασίδες,Παίδες,Έφηβους,Ανδρών)

Παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις για το άνοιγμα του αθλήματος και σε άλλες περιοχές του νομού με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων δημιουργώντας σε λίγο διάστημα μια συμπαγής ομάδα από όλη την Λακωνία αξιοποιώντας τις γνώσεις δυο Πρωταθλητών που είναι στην περιοχή μας. Τον Απόστολο Μανουηλίδη και την Σοφία Καμπανάρη

Η Πάλη με την Σπάρτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη από την Αρχαιότητα και αυτό κάνει την Ελληνορωμαϊκή «δικό μας» άθλημα.

Οι προπονήσεις στον Παλαιστικό Σπάρτης πραγματοποιούνται στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Σπάρτης καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 7-9 το απόγευμα και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους με καθημερινές εγγραφές. (7-8 ηλικίες 4-12 ετών και τα δυο φύλα και 7:30-9 οι μεγαλύτεροι).

Υπεύθυνοι Τμήματος Γιώργος Μπαρέλος, Γιάννης Παυλάκος, Αντώνης Θεοδωρόπουλος.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932426767

Παρακολουθείστε ένα δείγμα από την προπόνηση των μεγάλων με δυναμικές ασκήσεις και σημεία τεχνικής από τους Αθλητές Γιάννη Παυλάκο και Αποστόλη Κορωνιό και ένα δείγμα από την προπόνηση των μικρών αθλητών.

“Συμπατριωτες για σας δεν εχει καμια χρησιμοτητα η καταγωγη σας απο τον Ηρακλη αν δεν κανετε εκεινα για τα οποια αναδειχτηκε εκεινος ο πιο ενδοξος και ο πιο ευγενης.” ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ