Παναγιάλειος: Αποστολόπουλος, ο νέος μεγαλομέτοχος και άλλοι στο πλευρό του

0
115

Τα νέο «αφεντικό» του Παναιγιαλείου και η ομάδα που θα τον πλαισιώσει.  Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αφιχθεί στο Αίγιο.
Το όνομα ιδιοκτήτη καταστημάτων στο Χαϊδάρι εμπλέκεται στην αγορά του Παναιγιαλείου. Ουσιαστικά θα πρόκειται για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες θα τον πλαισιώσουν ακόμα 3-4 επιχειρηματίες.

Ο Θεόδωρος Αποστολόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που θα βγει μπροστά στη μετά Ρέλλα εποχή στον Παναιγιάλειο. Πρόκειται για Αθηναίο επιχειρηματία που έχει καταστήματα στο Χαϊδάρι και δραστηροποιείται στο χώρο της εστίασης.

Με αυτόν έχει συνομιλήσει και έχει δώσει τα χέρια ο Αντώνης Ρέλλας, ωστόσο πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι στο πλευρό του Αθηναίου επιχειρηματία θα υπάρχουν ακόμα 3-4 οι οποίοι θα συνδράμουν οικονομικά.

Ο ένας εξ’ αυτών έχει παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλη ομάδα της Α’ Εθνικής, έχει επιχείρηση και αυτός στο Χαϊδάρι και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει εμπλακεί και σε άλλη ποδοσφαιρική ομάδα της Football League την περσινή σεζόν.

Η άφιξη του νέου ιδιοκτήτη στο Αίγιο αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα την Τετάρτη 13/7).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League