Γιορτή του μπάσκετ με τουρνουά 3×3 και νικητή τον Ηλία Αναστασάκο!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά 3on3 του Απόλλωνα Τρίπολης στο κλειστό του ΔΑΚ. 70 αθλητές όλων των ηλικιών πήραν μέρος στη γιορτή με τους νικητές να προκαλούν έκπληξη καθώς πρόκειται για τους παλιούς γνώριμους, Κώστα Παπαδόπουλο και Ηλία Αναστασάκο!

Την αγάπη τους για τον αθλητισμό και το μπάσκετ έδειξαν έμπρακτα δύο παλιοί γνώριμοι μας και παλιοί παίκτες του Αστέρα, ο πρώην αρχηγός  Κώστας Παπαδόπουλος και ο αρχηγός της θριαμβεύτριας πρωταθλήτριας  Γ’ Εθνικής Σπάρτης, Ηλίας Αναστασάκος.

Έχοντας διατηρήσει δεσμούς και φιλία με αρκετούς συμπολίτες μας, βρέθηκαν καλεσμένοι του προπονητή-παίκτη του Απόλλωνα Τρίπολης  και συνεργάτη του arcadiasports.gr  και ΑΡΚΑΔΙΑ 93.8,  Χρήστου Γεννιά ,στο κλειστό της Τρίπολης, και συμμετείχαν στο  εξαιρετικό 3on3 που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ομάδα της Τρίπολης, με συμμετοχή 16 ομάδων, και περίπου 70 αθλητών όλων των ηλικιών.

Μάλιστα μαζί με τους δύο φίλους τους που σχημάτισαν ομάδα κατάφεραν και κέρδισαν και το τουρνουά , πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση! Η συμπεριφορά τους με όλο το κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Τρίπολης , τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες με όλους εκεί ήταν από τις ωραίες στιγμές του τουρνουά και μάλιστα υποσχέθηκαν του χρόνου με το καλό να ξαναβρεθούν στη αγαπημένη τους  Τρίπολη και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους!

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr