Παναρκαδικός: Πήρε Παπουτσή, Κολλιόπουλο

0
119

Ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με τον Βασίλη Παπουτσή και τον Κώστα Κολλιόπουλο να ανακοινώνονται και επίσημα από το τριφύλλι.

Ο Βασίλης Παπουτσής την περασμένη αγωνιστική χρονιά βρέθηκε ως αντίπαλος του Παναρκαδικού στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με το Λουτράκι ενώ ο Κώστας Κολλιόπουλος που επιστρέφει στους πράσινους αφήνει την Πελλάνα και τα γήπεδα της Λακωνίας που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα ο Παναρκαδικός με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό τις επαφές που γίνονται με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ για να ανανεώσουν στην ομάδα καθώς επίσης και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να ορίσει Γενικό Αρχηγό της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο.

Αναλυτικά

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.. Η Διοίκηση του σωματείου συνεχίζει τις συζητήσεις με τους παίχτες που πέρυσι σήκωσαν στις πλάτες τους την ομάδα και προχωρά σε συμφωνίες. Μέχρι σήμερα όλες οι επαφές με τον περσινό κορμό της ομάδας έχουν στεφτεί με επιτυχία αφού σχεδόν το σύνολο των παικτών έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία με τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο.

Εν τω μεταξύ η Διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα τις δύο πρώτες μεταγραφές της φετινής χρονιάς. Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπουτσή από το Λουτράκι και τον 23χρονο Τεγεάτη επιθετικό Κώστα Κολλιόπουλο που πέρυσι αγωνιζόταν στην Πελλάνα Καστορίου και σημείωσε 25 γκολ. Εκτός από τις δύο μεταγραφές η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. συνεχίζει να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος είναι πάντα σε επαφή με τη Διοίκηση για να εντοπιστούν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι με στόχο να καλυφτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά της ομάδας και να συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Tέλος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. Γενικός Αρχηγός της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, ορίζεται το μέλος του Δ.Σ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Μετά από διαλογική συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ( 6/7/2016 ) στα γραφεία του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και αφού η διετής θητεία του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στη θέση αυτή κρίθηκε επιτυχής, η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει τη θητεία του και να παραμείνει έτσι και για τη νέα χρονιά στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ένα πόστο που από φέτος θα έχει αυξημένα καθήκοντα αφού με απόφαση του Δ.Σ. ο Γενικός Αρχηγός θα έχει την ευθύνη τήρησης του νέου εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της ομάδας που θα ισχύσει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του και τόνισε ότι είναι τιμή να προσφέρεις υπηρεσίες  στον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. από όποια θέση και αν βρίσκεσαι, πόσο μάλλον από τη σημαντική θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.