Παναρκαδικός: Επένδυση στο μέλλον με Τσιώση

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς προχώρησε ο Παναρκαδικός αφού μετά τον Κώστα Κολλιόπουλο και τον Βασίλη Παπουτσή οι πράσινοι έκαναν δικό τους και τον νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιώση.

Ο 17χρονός κίπερ συνοδευόμενος από τον γνωστό μάνατζερ Κώστα Λάγαρη πέρασε την πόρτα των γραφείων του τριφυλλιού και έπειτα από συζητήσεις συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναρκαδικό.

Ο Δημήτρης Τσιώσης αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στα τμήματα των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης έχοντας συμμετοχές στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League με τους κιτρινομπλέ και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν να επενδύουν στο μέλλον και κάτι ανάλογο φαίνεται να έγινε και στην περίπτωση με τον Δημήτρη Τσιώση και πλέον το μόνο που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Κώστας Λάγαρης παλαίμαχος τερματοφύλακας που στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί την εστία του Παναρκαδικού γνωστοποίησε την μεταγραφή του Δημήτρη Τσιώση στο τριφύλλι μέσω φωτογραφίας τους στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.