Οι αντίπαλοι των πέντε Ελληνικών ομάδων και το πρόγραμμα

 

Τον νικητή του ζευγαριού Σερίφ-Χάποελ Μπερ Σεβά θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 26 ή 27 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Μολδαβία ή το Ισραήλ στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Τον Άγιαξ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στην Ολλανδία στις 26-27 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2-3 Αυγούστου.

Τον νικητή του ζευγαριού ΑΪΚ Σόλνα (Σουηδία)-Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Το «τριφύλλι» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας στις 28 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου.

Την ομάδα που θα ήθελε να αποφύγει θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Europa League η ΑΕΚ! Η Ένωση στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές κληρώσεις δεν στάθηκε καθόλου τυχερή καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στη Γαλλία στις 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 4 Αυγούστου. Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου.

Την Αλκμάαρ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Οντ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος έχει το προβάδισμα για πρόκριση μετά τη χθεσινοβραδυνή νίκη του με 3-0 επί της νορβηγικής ομάδας, στο πρώτο παιχνίδι για τον β΄ προκριματικό της διοργάνωσης, θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στην Ολλανδία στις 28 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 4 Αυγούστου.