Σπάρτη FC: Kέρδισε τις εντυπώσεις στη πρεμιέρα. Πληροφορίες για όλα τα θέματα!

0
76

Στο πρώτο συμβούλιο της Φουτμπολ Λιγκ για τη νέα περίοδο η πρωτάρα στη κατηγορία Σπάρτη κέρδισε τις εντυπώσεις. Εκπροσωπούμενη από το διευθύνων σύμβουλο της ομάδας Ηλία Κατσογιάννη κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των εκπροσώπων των ομάδων καθώς και του νέου Προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη – πατήστε εδώ.

Αυτά έγιναν στα γραφεία της διοργανώτριας ενώ στα νέα γραφεία της ομάδας στη Σπάρτη έγινε ενημέρωση από τον υπεύθυνο τύπου Γρηγόρη Ραχωβίτσα και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Κωνταντίνο Κορωνιό στα ΜΜΕ για όλα τα θέματα της ομάδας. Αναλυτικά ειπώθηκαν:

1. για το γηπεδικό ότι ο Δήμος Σπάρτης θα παραδώσει στην ομάδα το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το πρώτο 20ημερο του Αυγούστου

2. για τις μεταγραφές, ότι θα ανακοινωθούν κατά σειρά πρώτα η παραμονή του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, στη συνέχεια ανανεώσεις ποδοσφαιριστών της περυσινής ομάδας και τέλος οι αποκτήσεις νέων ποδοσφαιριστών.

3. εισιτήρια διαρκείας ότι πρόθεση της ομάδας είναι η τιμή για τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι στα περυσινά επίπεδα αναλογικά με τους αγώνες.

4. λεπτομέρειες για τα ΜΜΕ

5. ότι οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν το επόμενο 10ήμερο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη