Τρίκαλα: Ανοιχτή προπόνηση για φιλάθλους. Αύξηση τιμών εισιτηριών από 1/8

0
99

Την Τρίτη «ανοιχτή» η προπόνηση του ΑΟΤ για τους φιλάθλους
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα ξεκινάνε την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πιστεύουν ότι με την θερμή στήριξη των φιλάθλων όλα θα πάνε καλά.
Το πρώτο ραντεβού –ανεπίσημο- των παικτών με το τεχνικό επιτελείο είναι για την Δευτέρα, αλλά η «ανοιχτή» για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 6 μ.μ.
Μετά από αίτημα αρκετών φιλάθλων να γίνει η «πρώτη» σε μέρα που τα καταστήματα της πόλης είναι κλειστά η διοίκηση αποφάσισε το… επίσημο ξεκίνημα να γίνει την Τρίτη. Και είναι σίγουρο ότι ξεκινά μια σεζόν με φιλοδοξίες και όνειρα, ενώ με την βοήθεια των φιλάθλων σε όλους τους τομείς, είναι σίγουρο ότι τα καλά για την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα είναι μπροστά.

 

Αυξάνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας από 1/8
Από την Παρασκευή είναι σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ο ΑΟ Τρίκαλα. Αλλά με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά και του προέδρου της ομάδας Γιώργου Γιαλιά οι τιμές που ανακοινώθηκαν θα έχουν ισχύ μέχρι 31 Ιουλίου. Από την 1η Αυγούστου θα υπάρξει αύξηση. Αναλυτικά οι τιμές που ισχύουν μέχρι 31 Ιουλίου έχουν ως εξής:
GOLD (Θύρα 5) : 350,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 180,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 120,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)
Από την 1η Αυγούστου οι νέες τιμές θα είναι:
GOLD (Θύρα 5) : 500,00 € * (Θέσεις VIP)
RED (Θύρα 4) : 200,00 € * (Σκεπαστή κερκίδα)
BLUE (Θύρα 1) : 150,00 € * (Απέναντι κερκίδα)
Παιδικό (Θύρα 5) : 50,00 € (για ανήλικους έως 17 ετών)
* Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
* Η ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς το φίλαθλο κοινό και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου γι’αυτό και απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία).
* Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για διευκόλυνση των φιλάθλων.
* Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας καθημερινά (10:00-14:00) επί της οδού Κατσιμήδου 3, τηλ. επικοινωνίας: 2431302822.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΤ ΨΗΛΑ!»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League