Αναγέννηση Καρδίτσας: Έντεκα ανανεώσεις, εισιτήρια διαρκείας, επιστροφή Μυριώτη

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια της Αναγέννησης που αφορά στον σχεδιασμό του αγωνιστικού για τη νέα περίοδο…

Οι επαφές με τους παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ τη χρονιά που έφυγε ολοκληρώθηκαν σχεδόν όλες και πλέον η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τρείς ακόμη ανανεώσεις συνεργασίας.

 Συγκεκριμένα την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φοράνε και στο νέο πρωτάθλημα οΓιώργος Υφαντής, ο Βασίλης Τζάνης και ο Γιώργος Κοντός!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ

 Επίσης η Αναγέννηση ανακοινώνει και την επιστροφή του Θωμά Μυριώτη.

Ο νεαρός Καρδιτσιώτης ως γνωστόν ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας που μάλιστα του εμπιστεύτηκε (κατα την πάγια τακτική και φιλοσοφία της) παρά το νεαρό της ηλικίας του θέση βασικού.

 Μετά απο απουσία δύο σεζόν, τον καλοσωρίζουμε εκ νέου στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και ευχόμαστε υγεία και δύναμη ν’ ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις.

ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ

 Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Σωτήρης Τσιλούλης, Φώτης Κισκαμπάνης, Μούσα Μπλέντι, Δήμος Τζέκος, Δημήτρης Κουτσόπουλος, Γιώργος Μπιτέλης, Στέργιος Δημόπουλος, Γιώργος Μοσχάκης, Γιώργος Υφαντής, Βασίλης Τζάνης, Γιώργος Κοντός.

 Επίσης αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Πρίφτης και Θωμάς Μυριώτης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

 Η προσπάθεια της διοίκηση και του προέδρου μας Βασίλη Μπούρμπου σε αγαστή συνεργασία με τον τεχνικό μας Γιάννη Μάγγο για τη θωράκιση της ομάδας στο αγωνιστικό της προφίλ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

 Για όλη τη δραστηριότητα που αναπτύσσεται θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση απο την ιστοσελίδα μας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

 Στο μεταξύ στη διαδικασία της προετοιμασίας για την κυκλοφορία και διάθεση των καρτών διαρκείας βρίσκεται η ομάδα μας.

 Φέτος θα υπάρξουν αρκετές καινοτομίες για την διευκόλυνση των φιλάθλων και ήδη έχει παραγγελθεί ειδικό μηχάνημα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής μέσω της τράπεζας και με δόσεις.

 Περισσότερες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία, τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουμε απο την προσεχή Δευτέρα.

 Ενας τομέας ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ για τη συνοχή και την ομαλή λειτουργία του συλλόγου μας όπου ο κόσμος υπο τις συνθήκες που διαμορφώνονται μπορεί και πρέπει να κάνει φέτος την διαφορά.

 Επίσης για ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ χρονιά και κατ’ επιταγή της ιστορικής συνέλευσης του 2011 όπου έγινε η «επανεκκίνηση» του Συλλόγου θα συνεχιστούν και φέτος οι εγγραφές μελών».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League