Σκοπευτικός Γυθείου: Τρίτος πολυνίκης σύλλογος στο Trap στην Ελλάδα!

0
123

Τρίτος πολυνίκης σύλλογος ο Α.Σ.Ο.Γυθείου για το έτος 2015 στο αγώνισμα Trap σε όλη την Ελλάδα!!
Λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων των αθλητών του συλλόγου για το έτος 2015, ο σύλλογος μας αποκόμισε αυτό το βαρυσήμαντο τρόπαιο, όπου τον θέτει Τρίτο καλύτερο Σύλλογο στην Ελλάδα.
Η απονομή έγινε στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη) οπού διεξήχθη και αγώνας στον οποίο έλαβαν μέρος 4 αθλητές μας (Τζινάκος Ανάργυρος, Καρβούνης Στυλιανός, Ανδρεάκος Παναγιώτης και Καρβούνης Λεωνίδας).Στον αγώνα δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο Κατσιβέλης Πέτρος, ένας ακόμα καλός σκοπευτής του Συλλόγου.
Ο Τζινάκος Ανάργυρος πετυχαίνοντας 113 δίσκους μπήκε στο Μπαράζ της Α κατηγορίας και κατέκτησε την 3η θέση ενώ ο Καρβούνης Λεωνίδας πετυχαίνοντας 96 δίσκους δεν κατάφερε να μπει στο Μπαράζ της Α κατηγορίας,ο οποίος πλέον δεν αγωνίζεται ως έφηβος.
Ο Καρβούνης Στυλιανός πετυχαίνοντας 106 δίσκους μπήκε στο Μπαράζ της Β κατηγορίας και κατέκτησε την 6η θέση ενώ ως βετεράνος κατέκτησε την 3η θέση.
Ο Ανδρεάκος Παναγιώτης πετυχαίνοντας 99 δίσκους κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των εφήβων.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας καθώς με τις επιδόσεις τους ανεβάζουν τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου αρκετά ψηλά στην βαθμολογία χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια από οποιονδήποτε ιδιωτικό ή Δημοτικό φορέα!!

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ