Φουτμπολ Λιγκ: Ρέλλας, Λυχναράς οι αντιπρόεδροι. Ημερομηνία κλήρωσης πρωταθλήματος

Το πρώτο Δ.Σ. υπό την προεδρία του Στέλιου Σφακιανάκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου στην Ένωση Β’ Εθνικής με κύριο θέμα την εκλογή των δύο αντιπροέδρων.

Στη θέση του α’ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου Αντώνης Ρέλλας με 8 ψήφους και στη θέση του β’ αντιπρόεδρου κατέλαβε ο εκπρόσωπος του Κισσαμικού Άρης Λυχναράς με 4 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Οι υποψηφιότητες ήταν πέντε αλλά οι τρεις αποσύρθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας, δηλαδή αυτές των Τάκη Γιαννόπουλου (Πανσερραϊκός), Βαγγέλη Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας) και Αντώνη Λεβεντογιάννη (Απόλλων Σμύρνης).

Στη εκλογή συμμετείχαν 12 ομάδες της κατηγορίας (Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειος, Λαμία, Κισσαμικός, Αιγινιακός, Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Πανελευσινιακός, Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ), η ΕΠΟ (διά του αναπληρωτή προέδρου της Βαγγέλη Τοπολιάτη) και ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Στέλιος Σφακιανάκης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

1. Σε συνέχεια της από 15/07/2016 συνεδρίασης του έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Α΄και Β’ Αντιπροέδρου. Εξελέγησαν οι κ.κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) ως Α’ Αντιπρόεδρος και Λυχναράς Άρης (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ) ως Β’ Αντιπρόεδρος.

2. Θα συσταθεί Εκτελεστική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό της Football League, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία την λήψη αποφάσεων.

3. Θα γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League και σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών για το Πρωτάθλημα 2016-2017.

4. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στις 02/09/2016.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με την ΕΠΟ, την Super League αλλά και άλλους θεσμούς του επαγγελματικού αθλητισμού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League