Δόξα Δράμας: Διπλό εντυπωσιακό χτύπημα με Σουάνη, Πινδώνη!

0
97

Ταράζει και πάλι τα νερά η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, με τον χρηματοδότη Γιάννη Μπύρο να «αδειάζει» τα… ταμεία, να τινάζει τη μπάνκα και να τρελαίνει κυριολεκτικά κόσμο!

Μετά τις «φανταχτερές» μεταγραφές που προηγήθηκαν (όπως των Παπαζαχαρία, Ακασού, Σικαλιά, Δουμάνη, Γιόνδη, Μπουσινάκη, Καρλόπουλου, Κεφαλά, Πολύζου), το… μέτρημα χάνεται ξανά στη Δράμα, για ένα ρόστερ πυρηνικό οπλοστάσιο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Ο κόσμος της Δόξας ενθουσιάζεται και «ζεσταίνεται» για τα καλά, με την έλευση των Δημήτρη Σουάνη και Θανάση Πινδώνη, αφού έπεται συνέχεια και με έναν Σλοβένο επιτελικό χαφ από το… πάνω ράφι!

Οι δυο παίκτες-πολυτέλεια για τη Γ΄ Εθνική, είπαν το «ναι» και μένουν οι υπογραφές μέσα στη μέρα. Ο Σουάνης είναι 31χρονος Χαλκιδικιώτης περιφερειακός επιθετικός, που πέρυσι «ανέβασε» την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα και αγνόησε άλλες προτάσεις, όταν ήρθε η… αστρονομική κρούση της Δόξας.

Ο Δημήτρης Σουάνης, που έχει Δραμινή γυναίκα και συνεργάστηκε παλιά στον Πανθρακικό με τον Βασιλακάκη, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Ξάνθη, Απόλλωνα Λεμεσού, Λάρισα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πινδώνης βεβαίως είναι από τα αγαπημένα παιδιά στην κερκίδα της Δόξας, έχοντας ευχάριστους… συνειρμούς από την άνοδο του 2008 στη Γ΄ Εθνική, ξανά με Κώστα Βασιλακάκη, ενώ είναι συγχωριανός με τους Μπύρο και Κιοσσέ (Ξηροπόταμος).

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ πέρυσι αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και εκτός από τους Δραμινούς, σε Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Λάρισα, Καλλιθέα και Αναγέννηση Δερύνειας.

Μετά από τις δυο σημερινές κινήσεις… απογείωσης βέβαια, μάλλον «περισσεύει» η ένταξη του Νιγηριανού Εγκούτου Ολίσε στους «Μαυραετούς», χωρίς αυτό να είναι ακόμα δεδομένο όμως.

Πηγή: arenafm