Ελεύθερος ο Παναγιώτης Σταμογιάννος (βίντεο)

Χώρισαν οι δρόμοι της Σπάρτης με τον Παναγιώτη Σταμογιάννο με τον Λάκωνα να μέσο να μην συνεχίζει στην ομάδα.  Την Τρίτη 26 Ιουλίου ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία τους με τον Παναγιώτη να αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.  Η σημαντικότερη στιγμή της περυσινής περιόδου αποτέλεσε ο τραυματισμός του που δεν τον άφησε να βοηθήσει την ομάδα.

Πρόσφατα είχαμε γράψει ένα άρθρο για τον Παναγιώτη και την επιστροφή από τον τραυματισμό του

Ο Λάκωνας Παναγιώτης Σταμογιάννος (δεξιά στη φωτογραφία στο πανηγυρισμό του γκολ του Βιγιαφάνε με τον Αιολικό) επιστρέφει από τον τραυματισμό του και ολοκληρώνει το τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του. Έχοντας βρεθεί στην Αθήνα για θεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης ξεκινά τρέξιμο και αναμένεται το επόμενο διάστημα να είναι έτοιμος να ακολουθεί μέρος των προπονήσεων ή ολόκληρη την προπόνηση.  Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης ήταν ένας από τους άτυχους ποδοσφαιριστές της περυσινής περιόδου των πρωταθλητών του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική αφού έπαθε ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Είχε προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι, στη νίκη με τον Αιολικό και στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με το Παναρκαδικό έγινε το κακό.

9iopafuoasifhqfqfqafsfas

Ο Παναγιώτης είχε έρθει στην Α.Ε. Σπάρτη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε στην ομάδα. Η αξία του είναι αδιαφμισβήτητη αφού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Λάκωνες ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Β’ Εθνική και Α’ Εθνική με πέρασμα από τον Ολυμπιακό και την Κέρκυρα με την οποία αγωνίστηκε μια χρονιά στη Σουπερλίγκα.

9ioudsfladfbaofdafggswhgshshj

Πληροφορίες για τον Παναγιώτη

Ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος γεννήθηκε στις 30/1/1992 και το 2007 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, από τον Ευρώτα Έλους, όπου πρωτόπαιξε το 2005-2006, αντικαθιστώντας τον… πατέρα του, Θόδωρο! Το καλοκαίρι του 2008, ο δεξιοπόδαρος μέσος έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας (με Ερνέστο Βαλβέρδε) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και τον Σεπτέμβριο του 2009 υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σαιζόν 2010-2011 ο ύψους 1,81 μ. Λάκωνας, αγωνίστηκε δανεικός σε Δόξα Δράμας (1 συμ.) και Θρασύβουλο (11 συμ), στη Football League, προτού επιστρέψει στο Λιμάνι κι ενισχύσει την ομάδα Νέων των Ερυθρόλευκων.  Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κέρκυρα στην Σουπερλίγκα, Παναιγιάλειο στη Β’ Εθνική και Α.Ε. Σπάρτη στη Γ’ Εθνική.

Ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και το… μπόι του φτάνει το 1,81 μ.

6fed34458be355e9ca03eeaa42bd8516_XL

9jandaghftsh

https://youtu.be/p_85M5fuo20

https://youtu.be/tDUOZiNSKg8

Το γκολ είναι στο 5ο λεπτό του παραπάνω βίντεο

stats_stamogiannos

Τίτλοι

Α.Ε. Σπάρτη

Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής
Ολυμπιακός Κ-20
• Πρωτάθλημα Super League Κ-21: 2010