Αγροτικός Αστέρας: Πρώτη προπόνηση, προπονητής ο Νεντίδης, 6 μεταγραφές, 2 ανανεώσεις

Η ανακοίνωση για τον Νεντίδη αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη για τον επόμενο 1 χρόνο.

Ο 50χρονος Νίκος Νεντίδης τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός και σκάουτ στην Ξάνθη ενω στο παρελθόν εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, βοηθός προπονητή σε Ηρακλή και Κέρκυρα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα».

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίπε.

Ο γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου 1988 Αργεντινός σέντερ φορ Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίπε αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα 1932. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Μπόκα Τζούνιορς, Φεροκαρίλ, Κίλμες, Μπράουν Αντρογέ, Κριένς, Αμέρικα Κάλι, Σπορτίβο Λουκένο ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Αλιάνζα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ταϊανάν Ιμπερέ Λινιάρες Βέλκερ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σαμπάιο Κορέα ενω στο παρελθόν έπαιξε σε Ηρακλή,Νάπρεντακ,Σιρόκι Μπρίγιεγκ,Μακάμπι Νετάνια,ΤΣΣΚΑ Σόφιας,Εσπανιόλ,Πουερτολάνο και Παρανά Κλούμπε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

Γεννήθηκε στις 24/10/94 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας.Την σεζόν 2015-2016 έπαιζε στην Καλλονή ενω στο παρεθλόν ανήκε στο δυναμικό της Ζακύνθου και Κ20 της Βέροιας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

 

ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κυριακίδη.

Ο 23χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο ενω στο παρεθλόν έπαιξε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Ο γεννημένος στις 20/03/1994 επιθετικός Ιάσονας Παπαδημητρίου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης ενω στο παρεθλόν αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο,Καλαμαριά και Αγιονέρι.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη.

Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1990 τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης αποτελεί το νεο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα.Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Απόλλων Καλαμαριάς ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα,ΟΦΗ, Αρη, Επισκοπή, Αγιονέρι.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και Ιωάννη Κωνσταντίνο Καραμπά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League