Αστέρας Τρίπολης και Stoiximan μαζί και φέτος!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Stoiximan ανακοινώνουν την ανανέωση μιας εξαιρετικά πετυχημένης και με αμφίδρομα οφέλη, χορηγικής συνεργασίας.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό ευρύτερα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πιστός στις αρχές και στις αξίες του, συνεχίζει να πρεσβεύει το διαφορετικό και να χαράσσει τη δική του πορεία. Την αξία αυτής της διαδρομής αντιλαμβάνεται πλήρως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Stoiximan.gr, καθώς η φιλοσοφία της εταιρείας είναι σε πλήρη εναρμόνιση με αυτή του ΑΣΤΕΡΑ: πίστη, όραμα, ανάπτυξη, σεβασμός, εξέλιξη.

Το λογότυπο της Stoiximan θα ταυτιστεί με την επετειακή φανέλα της ομάδας μας στη 10η σερί συμμετοχή στη Super League, με τις νέες εμφανίσεις να κάνουν πρεμιέρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016.

O κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας σημείωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μπορούμε και ανανεώνουμε συνεργασίες που έχουν πολλαπλά οφέλη για όλες τις πλευρές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι μια ομάδα που δείχνει το δρόμο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Είμαστε σίγουροι πως τη νέα περίοδο θα επιστρέψει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση των υψηλών του στόχων. Καλωσορίζω εκ νέου την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ στην οικογένεια του Stoiximan.gr και εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο”. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: “Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία καθώς μια πολύ μεγάλη εταιρεία συνεχίζει μαζί μας. Αυτό σημαίνει πρώτον πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την πρώτη μας γνωριμία και δεύτερον ότι έχει αντιληφθεί πλήρως το σκεπτικό και τη φιλοσοφία μας γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Όπως φαίνεται βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο και εύχομαι αυτό να συμβαίνει για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι απολύτως βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου η Stoiximan θα αντιληφθεί πλήρως τα πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία μαζί μας”.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά εδώ και τρία χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, με αποκορύφωμα όσους θα την εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Ρίο της Βραζιλίας. Επίσης, ο Stoiximan.gr είναι Υπερήφανος Χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.