Πάμισος: Παρουσίαση Μαντζούνη (βίντεο)

0
102

Παρουσιάστηκε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης(26/7) από τους ιθύνοντες του Πάμισου Μεσσήνης, σε μια όμορφη τελετή που έλαβε χώρα σε κεντρική καφετέρια της Μεσσήνης!

Δείτε το βιντέο του taklin.gr και τα λόγια του αντιπροέδρου του Πάμισου Μεσσήνης, Αλέκου Βλαχάκη αλλά και την τοποθέτηση του Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Πάμισο αλλά και το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι «Νησιώτες» την φετινή περίοδο!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος του Πάμισου, Γιώργος Ντούλης, ο οποίος μέσω των ΜΜΕ που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, κάλεσε όλους τους κάτοικους της Μεσσήνης να γραφτούν μέλη στον σύλλογο, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους.
Από κει και πέρα, τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι μέρα καλωσορίσματος προς τον νέο προπονητή του Πάμισου Αλέξη Μαντζούνη και συνέχισε λέγοντας πως είναι ένας προπονητής ο οποίος φημίζεται για την δουλειά του και ότι δίνει την ψυχή του και ζητάει την ψυχή από τους ποδοσφαιριστές του ενώ κλείνοντας ο πρόεδρος του Πάμισου, υποσχέθηκε πως κάθε μέρα θα δουλεύουν άπαντες στο σύλλογο για να τον πάνε εκεί που ανήκει.

ΠΗΓΗ: taklin.gr