Χανιά: Εποχή Μελά

0
85

O Γιώργος Μελάς αναλαμβάνει την ομάδα και καλείται πλέον σε ελάχιστο χρόνο να φτιάξει από το μηδέν ρόστερ και να κλείσει και τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν.

 

O Δημήτρης Βιριράκης, παράγοντας του ΑΟΧ, μέσω του facebook: «Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ΑΟΧ , που ψάχνει μέχρι αύριο 30.000 μετρητά για την επαναφορά της χαμένης ρύθμισης του ΙΚΑ, οφειλω να ευχαριστήσω απο καρδιας τον Απόστολο Αλεξάκη και το ΙΝΚΑ Χανίων ,που αμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για λογαριασμο της ομαδας , με την αμεση διάθεση εκ μερους του σημαντικου χρηματικου ποσού.Δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα που ανταποκρίνεται,αλλα εγω ποτε΄δεν θα ξεχασω οταν το 2013 πάλι αυτός σε δύσκολες στιγμές καλυψε τα εξοδα μετάβασης της ομάδος μας στο νικηφόρο παιγνιδι με τον Πανηλειακό στον Πυργο,που μας ανέβασε στην β Εθνική.Εύχομαι την πράξη του να ακολουθήσουν και άλλοι Χανιώτες επιχειρηματίες και παράγοντες,απο τις δεκάδες που παρέλασαν απο την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια….».

Παράλληλα, προκηρύχθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 12 Αυγούστου προκειμένου να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται επί της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4, για εκλογή νέου Δ.Σ. και διάφορα άλλα θέματα.

Με εκτίμηση

ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League