Παναιγιάλειος: Ανακοίνωσε Φυντάνη, Γιαννίτση, Σαμπατάκο, και άλλους 4.

0
66

Μάταια περίμεναν οι εκπρόσωποι του τοπικού  Τύπου, αλλά και οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου  να γνωρίσουν τους νέους ιδιοκτήτες της μελανόλευκης ομάδας.

Με καθυστέρηση μισής ώρας τελικά ξεκίνησε η παρουσίαση της… νέας τάξης πραγμάτων στον αιγιώτικο σύλλογο και το «παρών» έδωσε μόνο ο νέος τεχνικός Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου όταν έφτασε στα γραφεία του συλλόγου.

Όπως εξήγησε κατά τα την διάρκεια της συνέντευξης ο Αντώνης Ρέλλας, επειδή υπάρχουν ακόμα κάποια διαδικαστικά θέματα όσον αφορά τη μεταβίβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το ανησυχητικό όσον αφορά τη συμφωνία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος  Ρέλλας σεβάστηκε την επιθυμία των 2 επιχειρηματιών να μην ανακοινωθούν τα ονόματά τους, αλλά ζήτησε από τον νομικό σύμβουλο των 2 επιχειρηματιών κύριο Τζινάκο Κώστα να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στον Παναιγιάλειο.

Στη συνέχεια ανακοινώσε τις πρώτες 6 συμφωνίες με παίκτες που θα είναι στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Όπως τόνισε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου είναι οι εξής:

Γιώργος Σαμπατάκος από Παναχαϊκή (επιθετικός)

Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος από Παναιτωλικό (αμυντικός)

Μιχάλης Γιαννίτσης από Κισσαμικό (αμυντικός)

Ντράγκαν Μιλοβάνοβιτς (Σερβία) (επιθετικός)

Φιλίπ Τίμοφ (Σκόπια)

Γκόραν Γέβιτς ( Σερβία) επιθετικος

Από το ρόστερ της ομάδας που τα συμβόλαια τους έχουν λήξει μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει 6 παίκτες, χωρίς όμως να ανακοινωθούν τα ονόματα τους.

ΠΗΓΗ: aigiosports

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League