Παναιγιάλειος: Ανακοίνωσε Φυντάνη, Γιαννίτση, Σαμπατάκο, και άλλους 4.

Μάταια περίμεναν οι εκπρόσωποι του τοπικού  Τύπου, αλλά και οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου  να γνωρίσουν τους νέους ιδιοκτήτες της μελανόλευκης ομάδας.

Με καθυστέρηση μισής ώρας τελικά ξεκίνησε η παρουσίαση της… νέας τάξης πραγμάτων στον αιγιώτικο σύλλογο και το «παρών» έδωσε μόνο ο νέος τεχνικός Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου όταν έφτασε στα γραφεία του συλλόγου.

Όπως εξήγησε κατά τα την διάρκεια της συνέντευξης ο Αντώνης Ρέλλας, επειδή υπάρχουν ακόμα κάποια διαδικαστικά θέματα όσον αφορά τη μεταβίβαση, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το ανησυχητικό όσον αφορά τη συμφωνία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος  Ρέλλας σεβάστηκε την επιθυμία των 2 επιχειρηματιών να μην ανακοινωθούν τα ονόματά τους, αλλά ζήτησε από τον νομικό σύμβουλο των 2 επιχειρηματιών κύριο Τζινάκο Κώστα να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στον Παναιγιάλειο.

Στη συνέχεια ανακοινώσε τις πρώτες 6 συμφωνίες με παίκτες που θα είναι στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Όπως τόνισε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου είναι οι εξής:

Γιώργος Σαμπατάκος από Παναχαϊκή (επιθετικός)

Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος από Παναιτωλικό (αμυντικός)

Μιχάλης Γιαννίτσης από Κισσαμικό (αμυντικός)

Ντράγκαν Μιλοβάνοβιτς (Σερβία) (επιθετικός)

Φιλίπ Τίμοφ (Σκόπια)

Γκόραν Γέβιτς ( Σερβία) επιθετικος

Από το ρόστερ της ομάδας που τα συμβόλαια τους έχουν λήξει μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει 6 παίκτες, χωρίς όμως να ανακοινωθούν τα ονόματα τους.

ΠΗΓΗ: aigiosports

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League